30 Temmuz 2010 Cuma

Smantha Thavasa

Japonyada moda haline gelen S.Thavaza çantalar Hollywood markası haline gelmiş durumda ..Şimdiye kadar Beyonce, V.Beckham, Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerle çalışmış .Bana modeller biraz ordan burdan gibi geldi ..Bilemiyorummm : )








görseller : http://www.samanthathavasausa.com/

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Guseppe Zanotti - Nine West

Geçen sefer yazımda her iki markanın da birebir ayakkabılarından söz etmiştim ..Bunlar sanki aynı gibiler : ) Bu arada Nine West indirimde ve bu ayakkabılar hala mevcut ..Seneye tühh keşke alsaydım demeyin sakınnn :)


26 Temmuz 2010 Pazartesi

Behnaz Kanani

Behnaz Kanani , İranlı bir tasarımcı ..Baskıcı ve gizli tasarımların yapıldıgı İranda bulunan modacıların aksine batıda eğitim görme sansı elde etmiş ve bir anda Londra ' nın sayılı ayakkabı tasarımcıları arasına girmiş ..Şu anda celebrity ler arasında revaçta ..Bakınız bakalım sizler begenecek misiniz ?


*görseller : behnazkanani.com

23 Temmuz 2010 Cuma

EST Promosyonu

Wallahi kutular aynı ama kokular aynı değil , ama idare ederim derseniz mutlaka sipariş verin derim ..Ben 21 Temmuz da vermiştim ,bayaa bir hızlılar sanırım bugun elime ulaştı ..Body splash sürekli kullandıgım bir ürün ancak Dutyfree lerde vanilla bulunmuyor o yüzden ikidir "Swiss Chocolate "sipariş veriyorum ve memnunum ... : )


bakınız : TIKITIK ...

22 Temmuz 2010 Perşembe

Charlotte Olympia

Charlotte Olympia, Londra'nın genç yıldızlarından biri klasik duruşuna karşı aslında spor bir tarzı da var ..Alttaki platform kısmı yürümek için de rahat tam bana göre :) Tarz olarak aynı ama renk renk değişik kumaşlarla farklı tarzlar yaratılmış ..



20 Temmuz 2010 Salı

Bayanlara Özel Alışveriş Caddesi


Hanımlar Türkiye'de hızla yayılan private shopping yani kapalı devre alışveriş sistemlerine bir yenisi daha ekleniyor..Yeni adresimiz besincicadde.com ..

Sadece marka ürünleri üyesi olan bayanlara %70 e varan indirimlerle sunmakla kalmayıp, site bir de bayanlara özel hizmetleri de %70 e varan indirimlerle sunuyor. Bu hizmetler öncelikle İstanbul'dan başlayıp hızla çok kısa bir zaman içinde Ankara, İzmir,Antalya,Bursa,Eskişehir,Samsun illerine de yayılmayı planlıyor. Ağustos Ayı içerisinde yayına alınacak olan Besincicadde şimdiden ön üye kaydı alıyor.Şimdiden e mail adreslerini birakanlar acılışta 5 TL hediye çekiyle alışveriş keyfini yasayacaklar.

Sabırsızlıkla bekliyorum ben hemen üye de oldum :)Aaaaa bir de sistemi şu şekilde anlatıyorlar
" Biz besincicadde de bayanları Gucciden Giydiririz,Reina'da eğlendiririz.Üstelik sadece üyelerimize özel % 70 indirimlerle."

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Herve Leger

BCBGMAXAZRIAGROUP 'a ait bir marka olan Herve Leger "bandage dress" düşüncesi ile yaratılmış .
Kate Hudson, Diane Kruger, Beyonce Knowles, Rachel Bilson and Victoria Beckham ve Kim Kard. tarafından sevilerek giyiliyor ...Kim Kard' da bir başka duruyor gerçekten : )

18 Temmuz 2010 Pazar

Tatil Bitti

Tam tamına 16 gündür yazı yazamadım ..Bunun 8 günü tatil sebebi ise geri kalan ne olabilir ?? Yazın getirmiş oldugu bir rahatlık bir rehavettt midir nedir bilmem ama bugunden itibaren yazılara devam edecegimm :)
Herkesi cok özledimm ..Görüşürüzz

6 Temmuz 2010 Salı

Strawberry Siparişi

Strawberry de sürekli indirim var biliyorsunuz ..Kullandıgım bazı ürünler de indirime girmiş , fırsat bu fırsat sipariş vermiştim.Bugun elime ulaştı :)


Guerlian ruj : 27 $

YSL : 30 $

Mavala : 10,5 $

Süper Buluş

Eminim bütün hanımların aynı problemi vardır. Özellikle yazın bazı kıyafetlerde iç çamaşırı uygun olmuyor .Göğüs ucu gizleyici gerçekten mükemmel tavsiye ederim ..Fiyatı da uygun :)


1 Temmuz 2010 Perşembe

Nine West - Guseppe Zanotti

2 gün önce Nine West indirimden yararlanarak Burcucuguma kırmızı ayakkabıları aldık ...Lacivert miii Kırmızııı mıııı ooo muuu bu muuuu derkennn sonunda kırmızı da karar kıldı :)
Bu arada Guseppe Zanotti mi Nine Westten , Nine West mi Guseppe den etkilendi bilmem oda indirime girmişş , bide aynı ayakkabılar ortaya cıkıvermişş birdenn :))
Nine West : 151 tl
Guseppe Zanotti: 385 $