27 Ağustos 2010 Cuma

Body Shop

Hanımlar bu indirimi kaçırmayın derim ..Sizlerde benim gibi White Musk cı iseniz mutlaka uğrayıp bu indirimden yararlanın :)iyi tatillerr

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Chanel Shoes

Ayyy giyilmez mii bunlar :) Ben cok begendimmm..Burcu'nun tercihii :P


20 Ağustos 2010 Cuma

Haftasonluk (DIY)

Haftasonu için şık bir DIY projesi, keçeler yardımı ile süslemeler yapalımm ..Biraz etrafımızı renklendirelim içimiz açılsın ..(bu ara lazım)

Ohh-la Lanvin

Daha önceki yazılarımda zincirli kolye modasından söz etmiştim .Lanvin bu sene zincirleri aksesuar olarak kullanmış ki gerçekten cok hoş duruyor ..


görseller:http://www.lanvin.com/#/en/home

13 Ağustos 2010 Cuma

Tito Pedrini

Dünyaca ünlü Tito Pedrini tasarımlarına 1999 yılında başlamış olup , şu anda dünyaca ünlü dergilerin kapaklarını süsleyen modellerin, oyuncuların ...bir numaralı designer'ı haline gelmiş.

Gerçekten göz alıcı tasarımları var ..Bakınız TİTO








Ben bunu kendime seçtimm :)görseller:http://www.titopedrini.com/

11 Ağustos 2010 Çarşamba

Miu Miu

Geçen seneki Miu Miu 'nun kuşlarının yerini bu sene elma desenler almış ..Bakalım sevecek misiniz..Benim siyahlı takımlara takılı elmalı kemerler cok hoşuma gitti :)

10 Ağustos 2010 Salı

Outletim

Bayanlar ve baylar yaz bitmeden outletim.com 'a bir bakın derim ... Burberry,Cerutti,Armani,D&G,Alexander Mc gibi dünyaca ünlü markalar mevcut ..Hemde %50-70 varan indirimlerle....İletişim kısmından kafanıza takın herşeyi de sorabilirsiniz ..
Bakınız OUTLETİM.COM..

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Proenza Schouler

İki yakın arkadaşın yaratıcısı oldugu bu gösterişli ve farklı tasarımlar şu anda cok revaçta ..Yanii ben giyermiydim bilemiyorum :)




4 Ağustos 2010 Çarşamba

Lanvin Shoes

İlk görüşte bayıldımm bayıldımm ..Hem gümüş kaplamalı topugu var bide üzerine swarovski taşları varr:)

görseller : http://www.lanvin.com/

3 Ağustos 2010 Salı

Preen

İlk PREEN koleksiyonu, Portobello caddesinde bulunan küçük atölyesinde satılmaya başlandı ve kısa zamanda burası stilistlerin, ünlülerin duragı haline geldi. Sonraki koleksiyonlar bu erken gelen başarıyla inşa edildi, gittikçe artan satışlarıyla basının dikkatini çekti.
Şu anda 25 ülkede 120’nin üzerinde dükkanda satılıyor ve celebrity tarafından begeni ile giyiliyor ..
Modeller cok sıradışı değil ancak aralarda güzel parçalar var .. Kim Kardashian'da ki duruşa baaakkınn zayıfcakk mankene bakınnnn : ) azcık etli olmak lazım ...




görseller:http://www.preen.eu/