30 Eylül 2010 Perşembe

Ugurlu Haftasonu

Trendyoldan güzel haberler : 1-2-3 Ekim tarihleri arasında İpekyol, Twist ve Machka mağazalarında tüm uğur böceği etiketli ürünlerde %50 indirim bizleri bekliyorrrr ... : )

Cameron with Jimmy Choo

Cameron Diaz , son filmi "Knight and Day" Japonya tanıtımında bu hoş Jimmy Choo ayakkabıları giymiş ..Cok begendim ben modelini , renkler canlı canlıı , siyah elbisesi ile de cok yakışmış..(sürmeye hiç cesaret edemediğim ojelerde tabi)



28 Eylül 2010 Salı

Kim Kardashian - Red Dress

Kim Kard. geçenlerde katıldıgı bir galada bu şık elbiseyi giymiş ..Hımmm ben cok begendim :)Bu ara düğün ,nişan..vs olan var ise diktirilebilinir...





23 Eylül 2010 Perşembe

Jennifer Lopez

Bu sene cok tulumlardan konuştuk , giydik ...Efsane kadın son noktayı koymuş :) Jumpsuit in üzeri taş dolu dikkatinizi çekerim ..:)



21 Eylül 2010 Salı

Longchamp

Longchamp ürünleri Harvey Nichols mağazalarından sonra şimdi Longchamp İstinye mağazasında :)




görseller:http://www.longchamp.com/

19 Eylül 2010 Pazar

Ed Hardy

Bayanlar bugun Trendyol da birbirinden farklı Ed Hardy saatlerde indirimler var ..Tükenmeden bir bakınız derim :)


17 Eylül 2010 Cuma

Christian Louboutin-Kathena Leopard Pony Clutch

Her sene oldugu gibi bu sene de leoparlardan vazgeçmiyoruz ..Modası hiç geçmiyor ve her sene farklı şekillerde karşımıza cıkıyor ..Kim Kard. zaten takmasa olmaz :)




görseller :http://www.christianlouboutin.com/#/home


My Wall

Sizlerde klasikleşmiş duvarlardan sıkıldıysanız mutkala dediklerime kulak verin derim ...Duvarlarınızı artık ister manzara , ister sualtı , ister soyut , hatta isterseniz uzay resimleri ile bile süsleyebilirsiniz..
Bakınız mY wALL .





görseller:http://www.mywall.com.tr/default.aspx

3 Eylül 2010 Cuma

FULVIO BONAVIA

Fotoğraf sanatcısı FULVIO BONAVIA 'nın muhteşemm çalışmaları:) harikalar ...




2 Eylül 2010 Perşembe

H&M Türkiye

37 pazarda yaklaşık 2000 mağazası bulunan marka ,Tr deki ilk mağazasını 6 Kasımda açaçak.H&M den yapılan açıklamaya göre ilk mağaza Forum İstanbulda 2,300 m2 lik alanda kurulacakmış . Henüz Forum İst gitmek nasip olmadı ama sanırım bu gitmek için geçerli bir neden : ))



FRED LEIGHTON

18.yy , 19.yy ve 20.yy gibi geçmiş döneme ait mücevherleri günümüz değerli taşları ile birleştirerek vintage tasarımlar ortaya çıkaran marka Nicole Kidman , Sarah j. Parker ,Penelope Cruz , Angelina Jolie gibi ünlülerin tercihi ..Ben birkaç tane seçtim sizler için..