27 Ekim 2010 Çarşamba

John Galliano-Ponpons

Christian Dior'un kreatif direktörlüğü dışında kendi markası adı altında üretim yapmaya da devam eden John Galliano'nun tam "DIY"lik tasarımları da var :) bizde koyarız ponponnlarıııı değil mii ?

20 Ekim 2010 Çarşamba

Birkin Baby

Hermes Birkin'ler ile ilgili bu hikayeyi belki cogunuz okumussunuzdur ama hatırlatma olsun istedim..Olay şöyle: Köklü Fransız markası Hermes, 1980’lerde şarkıcı Jane Birkin için bir çanta tasarlıyor. Zamanla kadınların en çok sahip olmak istediği çantaya dönüşüyor. Çünkü ne kadar zengin olursanız olun, bir Hermes mağazasına girdiğinizde size "Birkin çanta için bir bekleme listesi var" cevabını alıyorsunuz. Hatta bazı dükkanlar bekleme listesine girmek için ayrı bir bekleme listesi olduğunu söylüyor. Fakat kahramanımız Michael Tonello, bu bekleme listesini aşmanın bir yolunu buluyor ve 5 yılda sayısız Birkin satın alarak internetteki açık artırma sitesi Ebay üstünden dünyanın her yerindeki müşterilerine gönderiyor. Tabii bir servet kazanıyor. Formülünün foyası Hermes tarafından ortaya çıkarılınca da oturup bu macerayı kitaba dönüştürüyor. "Bringing Home The Birkin-Birkin’i Eve Getirmek" adlı kitabı basmak için Harper Collins yayınevinin teklif ettiği inanılmaz parayı kabul ediyor. Kitap şimdi en çok satanlar listesinde...
Hermes Birkin'lerde artık kollarda değil bileklerde taşınacak gibi duruyor..:)




15 Ekim 2010 Cuma

Phillip Lim Booties

Sarah Jessica Parker'ın "Phillip Lim's Booties"leri harika gözüküyor ...Ama pek bir çırpı o bacakları yanii ne bilimm:P

Steve Madden İndirim

Hanımlar Steve Madden'larda artık her ayın 15'i etiketin yarısına varan sürpriz indirim günleri başlamıştır ... :)

12 Ekim 2010 Salı

Herve Leger

Bence Kim Kard. "Herve Leger bandage dress" leri en iyi taşıyanlardan biri.Daha önceki yazımda da bu markadan söz etmiştim .Bu sefer şık bir kemer ile kombinlemiş ve cok hoş olmuş gerçekten ..





11 Ekim 2010 Pazartesi

Killer Heels

Tasarımı "Cushnie et Ochs" ait bu ayakkabılar New York moda haftasında en iyi 50 ayakkabı modeli arasında gösteriliyor .Tehlikeli bir model ne dersiniz : )



8 Ekim 2010 Cuma

Walter Steiger

Walter Steiger farklı bir ayakkabı tasarımcısı .."İnsan vücuduna uyum sağladıkları sürece en saçma ayakkabıyı bile üretirim diyor". Walter Steiger markası tam 25 yıldır Vakko tarafından Türkiye'ye getiriliyor.Bakalım sevecek misiniz ?





görseller :http://www.waltersteiger.com/

7 Ekim 2010 Perşembe

Chanel Iceee

Havalar sogudu , çantalar da ölee :) Chanel kürklü ıce box clutch cok farklı durmuyor mu ?

6 Ekim 2010 Çarşamba

Metallic Tote-LV

Kardashian kardeşlerin çanta hastalıklarını biliyorsunuzdur belki ...Varoşella olarak da adı geçen sevgili Kim Kard. 100,000 $ yakın Hermes kolleksiyonu varmış ..Allah daha cok versin tabi gözümüz yok :) Bu da sevgili kız kardeşi Khloe Kardashian hani şu ABD li basketbolcu kocası olan ve tabi LV çantası ..Ben cok begendim bunu:)


5 Ekim 2010 Salı

Givenchy-Ange Ou Demon

Bu ara parfüm almak isteyenler var ise ..Attention plss..Normal şartlarda parfüm cok göreceli oldugu için tavsiyesi de zordur aslında ..Kimi vanilya sever , kimi çiçek sever ...öle gider .Bu parfüm cok yönlü olması sebebi hoşunuza gider diye düşünüyorum .Gerçekten inanılmaz kokuyor ..aydınlık -karanlık , melek - şeytan ikili düşlerden güç alan bir kreasyonmuş :)
Gidip hemen sıkınınn ....