25 Mayıs 2010 Salı

Herry'den Sabah Haberi

Herry ürünlerini sever misiniz? Özellikle çalışan bayanların tercihi olan bir magaza ..Arada ben de bakınıyorum güzel şeyler ( özellikle elbise ve triko hırkalar) çıkabiliyor .
Herry'de 2,ürüne %50 kampanyası bugun itibari ile başlamış bulunmaktadır .Bu arada http://www.herryshop.com/ da açılmış. 24 saat online alışveriş hizmeti veriyor haydi bakalımmm:)



6 yorum:

Minenin Takilari dedi ki...

süper bir haber minecim, bugün uğrayacağım mutlaka :)

Yeşim dedi ki...

Sabah uğramıştım ama hiçbirşey yazmıyordu indirimle ilgili :( Yine de fiyatlar benim bütçemi aşıyor. Biraz daha indirmeleri gerekiyor :)

Adsız dedi ki...

herry mağazası benim için hep çekici olmuştu.birgün bir triko aldım.cep kısımları esnek dökülüyordu.mağazaya götürdüm.firmaya gönderelim dediler.2 hafta bekledim.bana ürürnüm elime verdiler.esneklik normal dediler.oysa değildi.ben birkere soğudum aldığımdan.terziye gönderdiler.o da küçücük etmiş cebi orası burası çekiliyor.elime aldım mağazadan çıktım birdaha da herry e uğramam dedim.şimdi katologlara bakıyorum içim gidiyor.ama kendim de bir söz verdim dönemiyorum.herşey çok güzel ama geri dönüşü müşteri memnuniyeti eksik kanımca.

♥ Made By Mİne ♥ dedi ki...

minecim , birlikte gidelim hatta:)

Yeşimcim , sabah telime geldi mesaj ..ddğin gibi fiyatlar biraz yüksek ama %70 olucak mutlaka ..1 -2 ay a kalmaz :)
hep öle oluyor zaten bişe alıyorsunn hoopp indirim :()

adsız , isminizi yazarsanız cok sevinirim ,tanıdıgımı düşünüyorum sizi ..cok dertliymissiniz benimde başıma gelir böyle şeyler hep ..bişe ters gitti mi zatenn ..: )

Stil Direktoru dedi ki...

Seve seve alışveriş yaptığım bir marka nişan elbisem de Herry'dendi kuzum ah birde 34 bedenleri olsa

♥ Made By Mİne ♥ dedi ki...

ben ilk okulda falan 34 bedendim sanırım :) herry güzel gerçekten değişik şeyler cıkıyor ..kimsede olmayan şeyler